Sød baby

Find den helt rigtige gave til dåbsbarnet

Skal du til barnedåb? Det er altid hyggeligt at skulle til barnedåb, da det handler om at hygge om det lille spædbarn. Barnet der skal døbes, fortjener en fin gave, men hvad skal man finde på? Der er mange forældre, som er gode til at vedlægge en ønskeseddel ved invitationen.

Hvis der ikke er nogen som står for gaveræset, så kan det være svært at vælge på listen. Som gavekøber vil man helst ikke købe noget som andre køber.

Legetøj er altid en god gaveidé, da barnet kan bruge det når han/hun bliver større.

Undersøg markedet

Der findes mange hjemmesider, hvor du kan købe gode gaver til dåbsbarnet. Der er forskel på hvad du køber alt efter om det er til en dreng eller pige. Hvis du går efter legetøj, kan du både vælge at købe noget som barnet kan bruge her og nu, eller købe legetøj som barnet kan få gavn af når han/hun bliver ældre.

Der er mange hjemmesider som fremhæver hvilket slags legetøj der bliver købt mest af på hjemmesiden. På denne måde kan dette give noget inspiration til dig, som er på udkig efter en god gaveide.

Hjemmesiderne gør det overskueligt for dig

De fleste hjemmesider inddeler legetøj i kategorier, så det er nemt at finde en bestemt type legetøj. Kategorierne kan f.eks. være dukker og bamser, leg og lær, gåvogne og gåbiler, trælegetøj, legetøjsbiler og lignende temaer.

Der er også nogle sider som vælger at inddele legetøj efter alder, så det er nemt at finde noget til et barn på 0 år eller et barn på 2-3 år. Det anbefales at du bruger tid på at finkæmme internettet, så du kan blive klogere på, hvad dåbsbarnet skal have. Jo mere legetøj du kigger på, desto klogere bliver du også på, hvad du skal købe.

Sørg for at gaven kan byttes

Det er altid en god idé at du køber legetøj et sted, hvor det er muligt at få et prismærke på produktet. Dette er en mulighed på nogle hjemmesider hvis du køber produktet online, og derfor bør du undersøge dette inden du køber gaven. Det er rigtig ærgerligt at have købt en gave, og det ikke er muligt at returnere den hvis en anden har købt den samme gave som dig.

Følg din mavefornemmelse

Det er vigtigt at du har en god mavefornemmelse med den gave, du vælger. Dette viser, at du har gjort alt for at finde den perfekte gave til dåbsbarnet. I værste tilfælde kan gaven byttes, hvis forældrene ikke mener at gaven kan bruges eller hvis der bliver købt flere slags af den samme gave.

Hvis du gerne vil undgå at skulle bytte gaven, så kan du vælge at give penge eller købe et gavekort til barnet. Brug tid på at finde den helt rigtige gave, så du ved at forældrene bliver tilfredse med dit valg.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!