Baby der leger med legetøj

Idéer til legetøj der kan gives som dåbsgave

Det kan være svært at finde idéer til legetøj, der kan gives som dåbsgave. Barnedåben er jo en stor dag, og dåbsgaven skal gerne være lidt mere speciel end en fødselsdagsgave og julegave. Læs med her, og få masser af idéer til sjovt og udviklende legetøj til dåbsgaven.

Når du skal vælge, hvilket legetøj du gerne vil give i dåbsgave, så er det først og fremmest en god idé at finde noget legetøj, der ikke kun er sjovt lige nu og her. Heldigvis findes der masser af legetøj på markedet, som børnene kan lege med på flere måder og derfor bruge i flere år frem.

Det er også altid en god idé at spørge efter en ønskeseddel. Måske har forældrene specifikke ønsker til mærker og farver eller specielle egenskaber.

Leder du efter de bedste idéer til legetøj, der kan gives som dåbsgave, så kig på listen på denne side.

Bobles

Hvis du ikke selv har børn, så er det ikke sikkert, du kender til dette seje skum-legetøj. Bobles er kort fortalt motorisk udviklende legetøj. Det er utrolig populært hos både babyer og større børn, og du ser det ofte også i institutioner.

Det er lavet i stærkt EVA-skum, der virkelig kan holde til vild leg. Blandt de mest populære figurer kan nævnes elefanten, krokodillen og grisen. Se alt fra Bobles her.

Bæredygtigt trælegetøj

I en tid, hvor miljøet betyder mere og mere, giver det god mening at købe legetøj, hvor der er tænkt på miljøet i produktionen. Bæredygtigt trælegetøj er populært hos mange miljøbevidste forældre. Det er både flot og udviklende for de små at lege med og derfor en af de gode idéer til legetøj, der kan gives i dåbsgave.

Find masser af bæredygtigt og økologisk babylegetøj her.

 Sophie La Girafe

Verdens mest populære bidedyr! Hvis du selv har haft små børn for nylig, har du garanteret set den populære gummigiraf et sted.

Den skulle efter sigende være det rene luksus for de små at bide i, og derudover er den hyppigt set hos populære bloggere og instagrammere. Et sikkert hit for baby og de nybagte forældre. Køb giraffen her.

Skwish rangle

Denne idé til legetøj, der kan gives i dåbsgave, koster kun omkring 250 kroner. Det er derfor en god gave, hvis du mangler en ekstra ting, eller hvis du ikke er i den nærmeste familie, men alligevel gerne vil give en fin gave.

Ranglen har vundet priser for det bedste babylegetøj. Køb den i flotte farver her.

En gåvogn

Langt de fleste børn kommer hurtigt til at elske deres gåvogn og kan bruge den længe. Først bruger barnet den som støtte til at lære at gå, og senere hen kan den bruges til sjov og leg.

Gåvognen er et godt stykke legetøj at give i dåbsgave. Find den helt rigtige her.

Sjovt badelegetøj

Næsten alle børn elsker at plaske rundt i vandet i deres badekar. Så hvorfor ikke give dem sjovt legetøj i dåbsgave, som de kan tage med i bad?

At lege med vand udvikler sanserne, og så er det bare sjov underholdning. Badelegetøjet kan bruges, så snart baby lærer at gribe fat, og det bringer glæde langt op i barndommen. En sjov idé til legetøj, der kan gives i dåbsgave. Se stort udvalg af badelegetøj her.

Gyngehest

Gyng, gang, gyng, gang … Baby elsker at vippe frem og tilbage, og det stimulerer motorikken og balancen. En gyngehest er et stykke klassisk legetøj, og en god idé til legetøj der kan gives som dåbsgave. Vælg imellem en gyngehest med et babysæde, eller en variant som kan bruges fra 1 års-alderen. Se mange søde gyngeheste her.

Find flere ideer til gode barnedåbsgaver lige her.