Babyer med legetøj

Motorisk legetøj der styrker dit barns udvikling gennem leg

Skal du finde en god barnedåbsgave, så er legetøj altid oplagt. Børn elsker at lege, så hvorfor ikke blande leg og udvikling sammen?

Mange børn kan godt lide at lege tumle lege, eller andre lege hvor de bruger deres krop. Der er et væld af muligheder, når det kommer til motorisk legetøj og dit barn vil med garanti få mange timers sjov, med motorik legetøj.

Der er mange fordele ved at fremme dit barns motorik igennem leg, både fordi dit barn vil synes det er sjovt, samtidig med at barnet udvikler sig hurtigere ved at lege, både motorisk, men det har også mange andre fordele.

www.littlehappy.dk har vi et stort udvalg af motorisk legetøj, som dit barn med garanti vil elske. Du sparer i gennemsnit 45% på motorisk legetøj til dit barn, så hvorfor ikke udstyre dit barn med noget af det bedste i denne kategori?

Hos Little Happy er der mange forskellige slags legetøj, når det kommer til motorisk leg, udvalget er stort og du finder med garanti noget, der passer helt perfekt til dit barns behov.

Hvilket motorisk legetøj skal jeg vælge?

Udvalget er bredt, når det kommer til motorisk legetøj og du kan nemt ryge i en fælde, hvor du får købt noget, der ikke er så godt.

Vi ønsker alle at give vores børn det bedste af det bedste, og klæde dem så godt som muligt på til livet.

Der er samtidig lavet undersøgelser der viser, at børn med en god motorik ofte har et bedre selvværd, hvilket kan danne grundlag for, at barnet har nemmere ved at skabe sociale relationer.

Det kan også være svært at finde ud af, hvilket motorisk legetøj du skal vælge til dit barn, men det er der råd for:

Tumleunivers med Legeskum

Skab det perfekte tumleunivers med de smarte møbler fra Legeskum! Tumlemøblerne fra Legeskum er så gode, når det kommer til at udvikle dit barns motoriske færdigheder.

Der er ingen aldersgrænse for hvornår, Legeskums tumlemøbler kan bruges, de kan derfor bruges af børn i alle aldre. Der findes mange forskellige varianter fra Legeskum, som passer både til store og små børn.

Tumlemøblerne fra Legeskum kommer i mange varianter og farver, så du finder uden tvivl et sæt der passer perfekt til dit barns behov.

Sjov leg med By KlipKlap

Hos By KlipKlap finder du den populære foldemadras, som er god når børnene skal tumle rundt og udvikle deres motoriske færdigheder gennem børns fantasifulde lege.

Men hos By KlipKlap finder du også Hr. og Fru KlipKlap som består af bløde klodser i forskellige former, som både kan stables men også bruges til at træne balance på – det er kun fantasien der sætter grænser!

På de smarte foldemadrasser fra By KlipKlap er der både plads til tumlelege og afslapning. Madrassen pynter fint i hjemmet, samtidig med at den er det perfekte underlag for vild leg, hvor dit barn både udvikler sin fantasi og sine motoriske færdigheder.

Boldbassiner til de mindste

Når de mindste skal udvikle deres motoriske færdigheder, er et boldbassin helt perfekt.

De helt små børn lærer at bevæge sig på et ikke fast underlag og når de bliver lidt ældre kan de lære at rejse sig op ad kanterne og at kaste og gribe boldene.

De små børn får udviklet deres sanser og motorik, når de er i de smarte boldbassiner, samtidig med at et boldbassin stadig er sjovt for de lidt større børn.

Køber du et af de fine boldbassiner fra Misioo og Kidkii, er du sikker på at dit barn får mange timers sjov leg, samtidig med at børnene udvikles på flere måder.

Lad dit barn lege sig til udvikling

Der er ikke noget sjovere, end at se sit barn lege alle sine fantasifulde lege, samtidig med at de udvikler sig. Som forælder er det sjovt at se, hvor hurtigt børn udvikler sine motoriske færdigheder, mens de leger sjove lege.

Brug det sjove motoriske legetøj til at lave sjove ting med dit barn, så er i sikret kvalitetstid samtidig med at dit barn udvikler sin motorik med hastige skridt.

Med de smarte tumlemøbler kan dit barn både bygge forskellige ting, lave forhindringsbaner, hvor de kan styrke både balance, koordinering af kroppen, kropskontrol og fantasien.

Du kan både lade dit barn lege selv med det motoriske legetøj og så kan du blive fascineret over dit barns kunnen, men du kan også udfordre dit barn ved at bygge forskellige forhindringsbaner, som dit barn kan have det sjovt på.

Er dit barn helt lille, kan du med fordel købe en gåvogn, så dit barn kan udvikle sine motoriske færdigheder, ved at lære at gå.

Der er mange muligheder når det kommer til motorisk legetøj, men du kan være sikker på, at dit barn vil synes at alle legene med det motoriske legetøj er sjove, og i kan få mange sjove timer til at gå.

Når i leger tumlelege, kan du med fordel også få noget vand i dit barn, blandt andet med en af de super smarte drikkedunke, som du finder hos Little Happy.

Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!