Baby hos mor

Planlæg barnedåben i god tid og få alle detaljer med

Du skal holde barnedåb, og det skal være en fest udover det sædvanlige. Men straks melder nervøsiteten sig, for hvordan sørger du for at få det hele med?

Bare rolig, herunder finder du en oversigt over nogle af de elementer, der skal til for at afholde den perfekte barnedåb for at fejre den lille guldklump. Du skal selvfølgelig starte i god tid, men der er også en række andre faktorer, du skal have med i dine overvejelser.

Barnedåben er en stor begivenhed

Det er en stor begivenhed at afholde en barnedåb, og det stiller krav til din planlægning. Derfor er det ikke uforståeligt, hvis du begynder at blive lidt nervøs, når tiden nærmer sig. Men bare rolig, med den rette planlægning og forberedelse kan du sikre, at det bliver en fest udover det sædvanlige, og at alle gæsterne får en fantastisk oplevelse.

Først og fremmest er det vigtigt at starte med at planlægge i god tid, så du er sikker på, at du får det hele med. Planlægningen af en barnedåb kan være tidskrævende, og der er mange detaljer, der skal på plads. Start gerne flere måneder i forvejen, så du har god tid til at tænke over alle de forskellige elementer, der skal til, før festen bliver en succes.

Vælg den rigtige lokation og menu

Noget af det første, du skal overveje, er lokationen for barnedåben. Vil du afholde barnedåben derhjemme, eller vil du hellere leje et lokale? Hvis du vælger at leje et lokale, skal du sørge for at reservere det i god tid, så du er sikker på, at du rent faktisk har mulighed for at booke det i de dage, hvor du planlægger barnedåben.

Når du har styr på lokationen, så kan du begynde at sende invitationer ud. Så er der nemlig ikke risiko for, at du ikke kan booke lokalet – og dermed kan du være sikker på, at gæsterne afsætter den rigtige dag. Samtidig giver det gæsterne mulighed for at melde sig til i god tid, ligesom de får tid til at købe en god barnedåbsgave.

En anden faktor, som er væsentlig at få styr på i god tid, er maden. Vil du have en buffet, eller vil du hellere servere retterne for dine gæster? Og hvad med drikkevarerne – vil du have alkohol eller kun alkoholfrie drikkevarer? Det er vigtigt at tænke over i god tid, så du er sikker på, at du kan sammensætte den helt rigtige menu til dine gæster.

Skal du selv stå for oppyntning, så find pynt til barnedåb her.

Husk fars dag mandag d. 5 juni.
Spar 25% på gaven her!