Søde små sko til baby

Skal du til barnedåb? Så vælg en af disse dåbsgaver

Du åbner postkassen for at erfare, at der ligger en invitation til en barnedåb. Skønt, men straks melder spørgsmålet sig: Hvad skal du forære den lille guldklump?

Der er meget at vælge mellem, og herunder følger en række gode bud på dåbsgaver, som med garanti kan bruges, hvis du er i tvivl om, hvad du skal give.

En personlig bog

Giv det lille barn en personlig bog med hans eller hendes navn på, hvis du mangler dåbsgave ideer. Bøgerne kan være om alt fra eventyr til læring og kan indeholde billeder af barnet og hans eller hendes familie. En personlig bog er en gave, som barnet vil elske at have stående i sin bogreol, når han eller hun bliver større, og den kan læses igen og igen.

Herudover kan du også få personlige børnebøger, som bliver tilpasset, så de matcher barnet. Der er mange muligheder, og der er efterhånden flere og flere virksomheder, som specialiserer sig i denne type bøger. Vælger du denne løsning, er du sikker på, at barnet ikke får en gave, som er magen til, da den er helt unik og skræddersyet til barnet.

Forær barnet legetøj

Giv det lille barn et sjovt og lærerigt legetøj, som han eller hun kan lege med, når der er gået noget tid. Det kan eksempelvis være en dukke eller en bamse, et biltæppe eller et puslespil. Legetøjet bør ikke nødvendigvis passe til barnets alder, da man sjældent er særligt gammel, når man bliver døbt.

Du bør derfor sørge for at finde noget legetøj, som barnet kan lege med, når han eller hun bliver ældre. Du bør dog overveje, om det er en god idé, hvis du mistænker, at de andre gæster også giver barnet legetøj. Det kræver plads for forældrene at opbevare, og hvis de får meget, kan det optage meget plads.

Tøj kan altid bruges

Hvis du vil forære barnet en gave, som med garanti kan bruges, så kan du investere i noget børnetøj. Det kan altid bruges, og samtidig slipper forældrene for at købe tøj, da barnet får det i gave. Det er selvfølgelig ikke en gave, som kan bruges senere i livet, men til gengæld er det en god og praktisk gave.